top of page
Wat leuk dat jullie een afspraak willen maken!
Spreken we af in De Pinte, of via videocall?

 

Een afspraak kan "in levende lijve" in De Pinte of een "videocall" afspraak maken. Jullie krijgen dan een zoom link toegestuurd of we kiezen een ander medium dat jullie vaak gebruiken. (zoals what'app, messenger, google meet,....)

Hoe kunt u dit ineens in mijn agenda inboeken?

  1. Kijk hieronder voor het type afspraak dat u wenst en op welke manier die mag doorgaan. Online (videocall) of in De Pinte. U vind telkens een "in De Pinte" of een "videocall" versie van de afspraken die dit toelaten. Deze staan telkens onder elkaar.  

  2. Klik op het balkje "maak een afspraak"

  3. Kijk voor een gepast moment in mijn online agenda. (bovenaan kunt u de maand wijzigen en onderaan kunt u de weergave kiezen per week of per maand. 

  4. Klik deze aan en op het balkje "volgende" rechts van de agenda

  5. Vul uw gegevens in en druk op het balkje "verzoek om te boeken"

  6. Ik stuur u een bevestiging van de afspraak 

Het is uiteraard ook mogelijk om me telefonisch of per mail te contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Gelieve dan te vermelden welke dagen en momenten dat voor jullie het beste passen. 

Is er in de online agenda geen passend tijdstip te vinden?

Contacteer me dan gerust en dan kijk ik of ik mijn ateliertijd kan verschuiven.

Mijn eindejaarsopendeurdagen komen er aan! Jullie zullen zien dat jullie dan  geen afspraak kunnen inboeken. Jullie kunnen dan zonder afspraak binnen springen. 

De opendeurdagen gaan door op

vrijdag 10 en 17 december 2021 van 14u tot 18u.

Zaterdag 11 en 18 december van 10u tot 12u en van 13u tot 18u.

Zondag 12 en 20 december alsook vrijdag (kerstavond) 24 december en 31 (oudejaarsavond) van 10u tot 13u. 

Info over covid-19

Ik zorg ervoor dat ik jullie comfortabel kan ontvangen in een ontsmette omgeving. Van de juwelen tot tafel, stoelen,... Een plexi spatscherm is aanwezig.  Gelieve de regelgeving rond Covid-19 te respecteren en een mondmasker te dragen. Hebben jullie last van een hoestje, pijn in de keel,... Gelieve me te verwittigen zodat we onze afspraak ofwel online (videocall) kunnen doen of 2 weken verzetten. Hopelijk kunnen we zo snel deze regelgeving laten vallen. 

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Annuleren?

Indien het jullie niet zou lukken om een afspraak na te komen, geen probleem. Dat overkomt de beste.  Gelieve me tijdig even op te bellen of mailen. Zo verliezen we beiden geen kostbare tijd 

 

Alle afspraken gaan door met Lies Vancauwenberghe, Gediplomeerd en erkend goudsmid, juwelenontwerpster en juwelier.   

Maak een afspraak

afsprakenlijst
bottom of page