Collectie

Mijn collectie bestaat uit verschillende stijlen. Voor iemand die op zoek is naar een tijdloos stuk maar even goed voor de "die hard" fashionista. Regelmatig komen er nieuwe stukken bij. Mijn collectie stukken maak ik telkens opnieuw met de hand, zo kan ik ieder stuk toch net ietsje ander maken en blijven het unieke en kwalitatieve juwelen die generaties overleven. De juwelen zijn gemaakt uit gerecycleerd en gezuiverd goud en zilver! De edelstenen zijn conflict vrij en ik probeer zo rechtstreeks mogelijk aan te kopen zodat ik zelf kan merken dat de werkomgeving en ontginning fair verlopen. (Dat komt ook de prijs ten goede.)

Trouwringen

Elk huwelijk is uniek. Het is een verbintenis waar 2 mensen elkaar trouw beloven en dit vieren samen met vrienden en familie.

Bekijk collectie
Trouwringen Lise Jewellery design

Ringen

Een ring kan symbool staan voor tal van gelegenheden, denk daarbij aan een teken van liefde van of voor een partner, een speciale gebeurtenis, een unieke gel

Bekijk collectie
Ringen Lise Jewellery design

Oorbellen

Er werd al veel geschreven over oorbellen. Ze accentueren het gezicht, ze kunnen deel uitmaken van een volledig juwelensetje, het ritueel om ze aan of af te doen laat u met plezier terugdenken aan dat ene mooie moment, … Ik kijk wat er bij u past en ga ambachtelijk aan de slag.

Bekijk collectie
Oorbellen Lise Jewellery design

Halskettingen

Een halsketting maakt een outfit af. Het maakt een outfit de ene keer stoer en de andere keer chique.

Bekijk collectie
Hanger met natuurlijke parel lise jewellery design